Winemakers Dinner med Gusbourne tirsdag 6. februar

Velkommen til vår første Winemakers Dinner på Sabaki! Vi får besøk av en annerkjent engelsk vinprodusent denne spesielle kvelden!

Helt fremme i spissen for engelske kvalitetsprodusenter av musserende vin befinner Kent-baserte Gusbourne seg. I 2004 kjøpte den sørafrikanske kirurgen Andrew Weeber eiendommen. Historien skal ha det til at han oppdaget Gusbourne da han var på besøk hos datteren. Weeber hadde vokst opp i Stellenbosch og hadde vært deleier av vinmark i hjemlandet. Han mente eiendommen ville være perfekt for dyrking av vindruer, av Weeber selv litt ironisk beskrevet som en «nepeåker» da den ble kjøpt.

Målet var ikke bare å lage den beste engelske musserende vinen, men også vin i verdensklasse. Britiske Jon Pollard ble ansatt som vinmarksbestyrer, og det ble plantet chardonnay, pinot noir og pinot meunier. Gusbourne er den eneste engelske vinprodusent som har vunnet IWSC English Wine Producer of the Year hele tre ganger.

Kveldens gjester vil guides gjennom denne boblende reisen av selveste Laura Rhys. Hun er en av bare 267 Master Sommeliers i verden. Av disse er 34 kvinner og seks er basert i Storbritannia og Europa. Laura har vært Gusbournes globale ambassadør siden 2015.

Dato: tirsdag 6. februar
Ankomst: 18.30
Pris: 1395,- per person
Inkluderer: Aperitiff, 4 retter, 4 glass vin, petits fours og kaffe.

Betingelser: Kredittkort registreres som garanti ved bestilling, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 3 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 1000 kr per person. Ved kansellering samme dag eller dersom dere uteblir fra dette arrangementet debiteres 1395 kr per person.

“Making exceptional wine takes craftsmanship, respect for nature… and uncompromising attention to detail.”
— Andrew Weeber, Gusbourne Founder