Winemakers Dinner med Seghesio tirsdag 5. mars

Velkommen til enda en spennende Winemakers Dinner på Sabaki! Vi får besøk av en anerkjent amerikansk vinprodusent, og glassprodusent Riedel denne spesielle kvelden!

Hos Seghesio Family Vineyards er nøkkelordet familie. Familiehistorien deres starter i 1895, da en italiensk immigrant og hans nye kone plantet Zinfandel-vinstokker dypt i Sonoma-jorden og satte røtter som, fem generasjoner og 125 årganger senere, fortsatt vokser seg sterke. I dag tror de på viktigheten av familien mer enn noen gang – den du er født inn i og den du velger. Seghesio har jobbet med de samme bøndene og vingårdene i generasjoner og har en nær kunnskap om frukten de henter og dyrker, noe som hjelper dem å lage de beste blandingene som representerer det fulleste uttrykket for hver vingård eller utvalg av vingårder og årganger. Vinmaker Andy Robinson har vært hos Seghesio Family Vineyards siden 2003, og tilbrakte 15 år i kjelleren for å mestre kunsten å lage Zinfandel under veiledning av fjerde generasjons Ted Seghesio.

Vi får besøk av Seghesio sin eksportsjef Abigail Smith, og Matt Knight fra Riedel som sammen skal guide deg gjennom en Winemakers Dinner utenom det vanlige. Riedel har over 50 års erfaring med produksjon av druespesifikke glass her kan vi garantere en skikkelig aha-opplevelse!

Dato: tirsdag 5. mars
Ankomst: 19.00. Middagen starter 19.30
Pris: 1495,- per person
Inkluderer: 4 retter, 5 glass vin, petits fours og kaffe.

Kredittkort legges inn som garanti for bookingen, men du betaler direkte i restauranten etter besøket. Eventuell avbestilling må skje 3 dager før ankomst. For sen avbestilling debiteres med 1000 kr per person. Ved kansellering samme dag eller dersom dere uteblir fra dette arrangementet debiteres 1495 kr per person.